دفتر مرکزی فروش: اصفهان، شاهین شهر، خیابان سعدی شمالی  

031-45273010-14

قیمت قوطی 4*4

قیمت قوطی 4*4

قیمت امروز: 395000 ریال (درب کارخانه)

قیمت قوطی 4*4 سبک و سنگین بصورت لحظه ای و آنلاین توسط دفتر فروش کارخانه شاهین فلز سپاهان اعلام و در جدول زیر منتشر و بروزرسانی می‌شود. شما می‌توانید برای خرید پروفیل قوطی 40 در 40 فولادی از درب کارخانه، با کارشناس فروش قوطی پروفیل در تماس باشید.

مشخصات قوطی
سایز پروفیل قوطی 40*40 (mm)
ضخامت 2 ؛ 2/5 ،3 (mm)
نوع محصول سبک / سنگین
طول شاخه (متر) 6 (شش) و 12 (دوازده) متر
وزن قوطی 15/5 kg
محل تحویل درب کارخانه
شکل مقطع مربع
کاتالوگ محصول دانلود کاتالوگ

یک اصل بدیهی در آغاز به کار هر پروژه عمرانی و ساخت و ساز، به‌کارگیری و استفاده از مصالح باکیفیت است. از آن‌جایی که مقاطع مختلف به‌طور گسترده در یک سازه مورد استفاده قرار می‌گیرند، خریداری آن‌ها با قیمت مناسب حائز اهمیت بسیاری می‌باشد. چراکه در قیمت تمام شده یک پروژه تاثیر بسیاری می‌گذارند.

مهم‌ترین این مصالح، مقاطع فولادی پرکاربردی همچون پروفیل‌ها هستند. پروفیل در انواع مختلفی وجود دارد که متناسب با کاربری مدنظر، انواع آن به‌کار گرفته می‌شود. دسته‌بندی پروفیل از مناظر گوناگونی صورت می‌گیرد که مهم‌ترین آن، تقسیم‌بندی از لحاظ باز یا بسته بودن سطح مقطع است.

یکی از پروفیل‌های سطح مقطع بسته، قوطی‌ها هستند که به اشکال مختلف مربع و مستطیل به تولید می‌رسند. قوطی 4 در 4 از انواع پرکاربرد و مطرح پروفیل قوطی است که به علت کاربردهای بسیار آن، از محبوبیت زیادی برخوردار می‌باشد.

قوطی 4 در 4 چیست؟

همان‌طور که پیش از این به آن اشاره کردیم، قوطی یا (به انگلیسی Steel Square Tube) از انواع پروفیل مقطع بسته به حساب می‌آید. در دسته‌بندی انواع قوطی از لحاظ سایز و ابعاد، کاربردی‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها قوطی 2*2 و قوطی 4*4 است.

این قوطی‌ها با ضخامت‌های مختلف در چرخه تولید قرار می‌گیرند و قوطی پروفیل سبک و سنگین را حاصل می‌شود. چنان‌چه ضخامت کم‌تر از 2 میلی‌متر باشد، قوطی سبک خواهد و در صورتی‌که ضخامت بیش‌ از 2 میلی‌متر باشد، قوطی حاصل شده، از نوع سنگین خواهد بود.

قابل توجه است که قوطی 4 در 4 سانتی‌متر یا 40 در 40 میلی‌متر، در جنس‌های مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود که در ادامه به بررسی انواع آن خواهیم پرداخت.

انواع قوطی 4*4 از لحاظ جنس

قوطی‌ها از مقاطع فولادی پرکاربرد در صنعت هستند که در انواع مختلف به تولید می‌رسند. تنوع در ساخت، منجر به گستردگی کاربرد این مقاطع می‌گردد. به‌طور کلی قوطی پروفیل‌ها در جنس‌های زیر به بازار عرضه می‌شود:

  • قوطی آلومینیومی

قوطی آلومینیومی از انواع پرکاربرد این پروفیل است که در ساخت درب و پنجره کاربرد بسیاری دارد و به علت صرفه‌جویی در انرژی، محبوبیت بسیاری دارد.

  • قوطی آهنی

قوطی آهنی کاربردی‌ترین نوع قوطی است و در ابعاد 6 و 12 عرضه می‌گردد. از قوطی آهنی به طور گسترده در ساختمان‌سازی استفاده می‌شود.

  • قوطی گالوانیزه

قوطی گالوانیزه به علت دارا بودن پوشش زینک یا روی، از خاصیت ضدزنگ برخوردار است و در مناطقی که رطوبت بالایی دارند و احتمال زنگ‌زدگی زیاد است، از قوطی گالوانیزه استفاده بسیاری می‌شود.

  • قوطی استیل

از قوطی استیل به‌طور گسترده در صنایع مختلفی همچون پتروشیمی، ساخت و ساز و نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود. از آن‌جایی که این پروفیل افزون بر ضدزنگ بودن، از زیبایی و درخشندگی بسیاری برخوردار است، در زیباسازی نماها، به‌وفور از آن استفاده می‌شود.

  • قوطی کامپوزیتی

قوطی کامپوزیتی که با عنوان فایبرگلاس نیز شناخته می‌شود از مزیت‌های بسیاری همچون مقاومت بالا، وزن پایین، عایق جریان الکتریکی و نصب آسان برخوردار است.

نحوه ساخت قوطی 4*4 چگونه است؟

در ابتدا برای ساخت این قوطی، در ابعاد و اندازه‌های مشخص، ورق‌ها را برش‌کاری می‌کنند. این ورق‌ها که به‌طور معمول در ترکیب با کربن و سیلیس هستند، در دستگاه‌های مخصوص فرمینگ جای‌گذاری می‌شوند.

پس از آن‌که لبه‌ها به یک‌دیگر جوش داده شد و جعبه‌های چهارگوش قوطی 4 در 4 حاصل گشت، در اندازه‌های مدنظر برش داده می‌شود. طول قوطی‌های تولید شده معمولا 6 یا 12 متر است.

ابعاد قوطی آهنی به چه صورت است؟

قوطی پروفیل به دو صورت مربع و مستطیل شکل به تولید می‌رسد. چنان‌چه قوطی مربع باشد، در کم‌ترین و بیش‌ترین حالت به ترتیب 1*1 و 50*50 سانتی‌متر خواهد بود. در صورتی‌که پروفیل قوطی به شکل چهارگوش مستطیلی شکل باشد، با ابعاد 1*4 در کم‌ترین مقدار و با ابعاد 13.5*30 در حداکثر اندازه تولید می‌شود.

کاربرد قوطی 4 در 4

به طور کلی و صرف نظر از نوع قوطی 4*4، از این پروفیل در صنایعی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم داشت، استفاده می‌شود:

• صنعت سوله سازی

انواع قوطی 4 در 4 در ساخت سوله برای سقف و دیواره‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• صنعت حمل و نقل

برای ساخت باربند، اتاق خودرو و در مواردی بدنه دوچرخه‌ها قوطی‌‌های آهنی، استیل و گالوانیزه 4 در 4 استفاده می‌شود.

• صنعت خانگی

از دیگر کاربردهای این پروفیل می‌توان به ساخت لوازم خانگی اشاره کرد. قوطی 4*4 برای تولید بسیاری از وسایل منازل همچون کتاب‌خانه‌ها، تخت خواب و غیره به‌کار گرفته می‌شود.

وزن قوطی 4*4 چگونه محاسبه می‌شود؟

وزن قوطی از عوامل تعیین‌کننده و مهم در قیمت تمام شده قوطی 4 در 4 است. همان‌طور که انتظار می‌رود، با افزایش وزن محصول، قیمت آن نیز بیش‌تر خواهد شد. عواملی همچون چگالی متریال اولیه که اغلب آهن است، طول، عرض و ضخامت پروفیل بر وزن نهایی اثر گذارند. نظر به این امر، می‌توان با بهره‌گیری از فرمول زیر، وزن قوطی 4 در 4 را به‌دست آورد:

فرمول محاسبه وزن قوطی 4*4

1000 ÷ (ضخامت × 4 × 4 × 7.874) = وزن قوطی 4*4

عوامل اثرگذار بر قیمت پروفیل قوطی را بشناسید

تا به این قسمت از مقاله به معرفی، کاربرد و لزوم استفاده از قوطی در صنایع گوناگون پرداختیم. با توجه به اهمیت استفاده از این قوطی و گسترگی کاربرد آن، لازم است با علم به عوامل تاثیرگذار بر قیمت قوطی و درنظر گرفتن آن، خرید مناسبی انجام دهیم.

عواملی همچون قیمت مواد اولیه، وزن قوطی، جنس، نوسانات عرضه و تقاضا، ارز و هزینه سوخت، از عوامل موثر بر قیمت قوطی پروفیل 4 * 4 است. کارخانه شاهین فلز سپاهان از تولیدکنندگان برتر و نام آشنا در صنعت پروفیل است و انواع این مقطع فولادی همچون قوطی 4 در 4 را با بهترین کیفیت و قیمت عرضه می‌کند.

سفارش آنلاین قوطی 4*4

با تکمیل فرم زیر، کارشناس فروش قوطی سفارش شما را بررسی نموده و جهت دریافت اطلاعات تکمیلی جهت برآورد قیمت و هزینه ارسال با شما تماس گرفته خواهد شد.

هر روز در کانال تلگرام، قیمت های به روز شده را اعلام می کنیم. کلیک کنید و عضو کانال تلگرام ما شوید.

فیلد های "ضروری" اجباری هستند